Двох юних мандрівниць правоохоронці повернули батькам

Двох юних мандрівниць правоохоронці повернули батькам

12.06.13 13:43 0 930
Майже два тижні співробітники одеської міліції вели розшук двох десятикласниць, батьки яких звернулися із заявами про зникнення дівчаток. На щастя, історія закінчилася благополучно, дівчата повернулися додому живими і здоровими.

Після того, як у школі пролунав останній дзвоник, однокласниці вирішили спробувати жити самостійно, але батьків про це до відома не поставили. Після зникнення мобільні телефони відключили. Судячи з того, що з собою дівчини взяли одяг, ноутбуки, а одна з них – гроші, можна було припустити, що своє зникнення мандрівниці запланували заздалегідь.

Співробітники міліції почали вивчати інформацію про коло знайомих дівчат. Як з'ясувалося, останнім часом одна з них часто спілкувалася по телефону з однолітками з інших міст України, які нещодавно відпочивали на оздоровчій базі в Чорноморці. Тому правоохоронці не виключили можливість, що подруги вирушили в гості. Ці припущення підтвердилися. Як було встановлено, дівчата кілька днів жили на орендованій квартирі в Одесі, а потім поїхали до Чернівців, де зупинилися у знайомого.

Коли місцезнаходження втікачок стало відомо, за ними вирушили співробітники кримінальної міліції у справах дітей Київського райвідділу. Правоохоронці привезли дівчаток до Одеси і повернули батькам.

На жаль, випадки, коли діти йдуть з дому, не рідкісні. Співробітники міліції нагадують, що в подібній ситуації необхідно негайно звертатися до міліції, щоб пошуки почалися якомога раніше. Це убезпечить дитину від можливих злочинних посягань і не дасть їй можливості від'їхати далеко від дому.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: На Рівненщині посилюють ...

КОМЕНТАРІ