Луцьк: у сфері торгівлі та ресторанного господарства нашого міста підвищилась соціальна відповідальність

Луцьк: у сфері торгівлі та ресторанного господарства нашого міста підвищилась соціальна відповідальність

12.06.13 13:00 0 926
Такий висновок зробили члени робочої групи з питань дотримання законодавства в сфері торгівлі та ресторанного господарства під час чергового рейду. Нагадаємо, що робоча група створена з метою забезпечення дотримання режимів роботи і громадського порядку в закладах торгівлі та ресторанного господарства міста, недопущення продажу спиртних напоїв неповнолітнім та порушень норм чинного законодавства щодо обмеження тютюнопаління на території міста Луцька.

Тож робоча група на чолі з її головою Олександром Козлюком, працівниками ВКМСД та відділу муніципальної дружини, дільничними інспекторами, представниками управління розвитку підприємництва та реклами міської ради перевірили заклади торгівлі, ресторанного господарства, тимчасові торгові споруди на зупинках громадського транспорту щодо дотримання ними встановлених режимів роботи та затверджених рішенням Луцької міської ради правил продажу пива, алкогольних і слабоалкогольних напоїв, вин столових з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та недопущення їх продажу особам, які не досягли 18 років.

Члени робочої групи з приємністю відзначили, що ситуація суттєво покращилась, адже під час рейду жодного порушення не було виявлено. «Суб’єкти господарювання розуміють соціальну відповідальність й дотримаються рішення міської ради», - зауважив голова робочої групи Олександр Козлюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віталій Карпюк: Волинь ...

КОМЕНТАРІ