Заступник Міністра закордонних справ України Віктор Майко: Польща продовжує пропагувати європейський вибір України

Заступник Міністра закордонних справ України Віктор Майко: Польща продовжує пропагувати європейський вибір України

12.06.13 13:10 0 942
У м. Яремче триває ХІ засідання Українсько-польської міжурядової координаційної ради з питань міжрегіонального співробітництва.

На порядку денному засідання – питання про роботу пунктів пропуску та вдосконалення прикордонної інфраструктури, транскордонного співробітництва і використання європейських фондів для його розвитку, просторового планування, рятування і захисту населення в умовах надзвичайних ситуацій.

«За час, що минув від проведення попереднього засідання ради, між нашими державами відбувся надзвичайно активний діалог, - зазначив на урочистому відкритті міжурядового заходу заступник Міністра закордонних справ України Віктор Майко. – Встановлено довірливу атмосферу між Президентами України та Польщі, триває активне співробітництво між міністерствами і відомствами, налагоджено тісну співпрацю між нашими парламентами». За словами посадовця, протягом 2011-2012 років проведено понад 50 зустрічей на найвищому та високому рівні, а з початку 2013 року вже відбулося 8 таких зустрічей.

Віктор Майко поінформував учасників засідання про чергову зустріч Президентів України та Польщі 12-13 червня у Братиславі під час проведення 18-го саміту глав держав Центральної і Східної Європи.

У коментарі представникам ЗМІ заступник Міністра закордонних справ України наголосив: Україна сприймає Польщу як найбільшого союзника у вирішенні широкого спектра питань. «Польща на всіх етапах євроінтеграції України активно підтримувала наші зусилля та охоче ділилася досвідом у здійсненні внутрішніх реформ за європейським зразком, - підкреслив Віктор Майко. – І на сьогоднішній день Польща продовжує пропагувати європейський вибір України».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 63-річний ...
Наступна новина: Сергій Рижук: «Обласна ...

КОМЕНТАРІ