На Львівщині минулої доби вогнеборці врятували 3 житлових будинки та мотоцикл

На Львівщині минулої доби вогнеборці врятували 3 житлових будинки та мотоцикл

12.06.13 13:10 0 858
11 червня о 23:27 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини м. Радехів надійшло повідомлення про пожежу в с. Нестаничі Радехівського району. Займання виникло в дерев’яній господарській будівлі. Вогонь знищив дах та перекриття на площі 72 кв.м. Година знадобилась вогнеборцям, аби приборкати полум’я та врятувати від пожежі житловий будинок, розташований поруч.

12 червня о 01:19 надійшло повідомлення про пожежу в с. Дуб’є Бродівського району в цегляній господарській будівлі. Вогонь встиг знищити дах будівлі, речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, 1 куб.м дошки та 1 корову. Завдяки оперативним діям, вогнеборці врятували житловий будинок та 1 мотоцикл. У цілях пожежогасіння використовувалось місцеве озеро.

Того ж дня о 01:42 надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич по вул. Карпенка Карого, 11 в цегляному житловому будинку, розміром 10 х 7 м, власник – гр. Торонська Галина Степанівна, 1959 року народження. Вогонь знищив дах на площі 20 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 16 кв.м, а також пошкодив стіни на площі 20 кв.м. Злагодженість дій працівників ДСНС допомогла врятувати житловий будинок.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині 63-річний ...
Наступна новина: Сергій Рижук: «Обласна ...

КОМЕНТАРІ