На Рівненщині за кадрами - до центру зайнятості

На Рівненщині за кадрами - до центру зайнятості

12.06.13 13:00 0 790
Млинівський районний центр зайнятості провів міні-ярмарок вакансій на замовлення підприємця Володимира Конюшенка. Роботодавцем було запропоновано 4 вакансії лісорубів на постійну роботу та 2 вакансії на тимчасові роботи з догляду за саджанцями лісових культур у розсаднику.

Захід відвідали 15 безробітних осіб, які перебувають на обліку в районному центрі зайнятості та шукають роботу. Володимир Михайлович розповів про вимоги до кандидатів, умови та оплату праці, провів співбесіди з претендентами на роботу.

Крім того, учасники міні-ярмарку вакансій поспілкувалися зі спеціалістами служби зайнятості, які ознайомили їх із ситуацією на ринку праці, надали консультації з питань зайнятості, соціальних послуг служби зайнятості, легалізації праці, розповіли про нові можливості, які дає оновлене законодавство про зайнятість.

Після заходу четверо осіб отримали направлення на постійне працевлаштування та одна безробітна виявила бажання взяти участь в тимчасових роботах.  

Наприкінці зустрічі Володимир Конюшенко висловив подяку робітникам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши ефективність та зручність його проведення.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віталій Карпюк: Волинь ...

КОМЕНТАРІ