За сприяння "Сокола" цього річ у Тернополі відбудеться міський чемпіонат зі змагань на перекладині

За сприяння "Сокола" цього річ у Тернополі відбудеться міський чемпіонат зі змагань на перекладині

12.06.13 13:30 0 1115
Цього літа в Тернополі з ініціативи місцевої молодіжної громадської організації "Сокіл" відбудеться перший відкритий міський чемпіонат зі змагань на перекладині просто неба ("Стріт Воркаут"). Головного переможця визначатимуть за підсумками кількох етапів (заплановано 5–8). Про це 12 червня 2013 року розповів очільник Тернопільської районної організації "Сокола" Володимир Петрик.

"Перший етап відбудеться в червні 2013 року. Загалом змагання триватимуть протягом літа-осені. Це дасть змогу провести ці заходи в різних мікрорайонах Тернополя, аби місцеві жителі могли показати свій гарт і продемонструвати видовищні виступи на турнікк та перекладині", – розповів Володимир Петрик.

Своєю чергою, очільник Тернопільської міської організації "Сокіл" Ігор Бойчук зазначив, що окрім заохочення молоді до занять спортом шляхом проведення подібних змагів, такі заходи дають змогу показати свою майстерність і досягти нових висот теперішнім "турнікменам". "Такими турнірами ми прагнемо заохотити молодь до здорового способу життя, а самі змагання дадуть змогу охочим до вдосконалення досягати нових висот у спорті. Також зазначу, що в липні цього року в Тернополі пройде традиційний Всеукраїнський з'їзд вуличних спортсменів, на який приїде дуже багато іменитих "воркаутерів" світового рівня" – розповів Ігор Бойчук.

Довідка: Вуличні змагання на перекладині ("Стріт Воркаут") – зовсім нове спортивне захоплення, яке з кожним роком набуває все більшої популярности в Україні та світі. Для багатьох хлопців і дівчат цей вид спорту стає основою становлення їх як особистости, розвиває не лише їхні фізичні здібності, але й гартує дух. На відміну від інших спортових занять, аби вдосконалювати свою майстерність, достатньо елементарного турніка і брусів. Та навіть коли їх немає, то доброю заміною цьому може стати будь що – дерева, стовпи, підлога тощо. Також нема жодних вікових обмежень – є люди, які займаються як у віці кількох років, так і ті, кому далеко за сімдесят. Головне в цьому виді спорту – бажання і цілеспрямованість.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Повідомлення про ...
Наступна новина: На Рівненщині юнаків ...

КОМЕНТАРІ