Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради “Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті”.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради “Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті”.

12.06.13 13:25 0 1190
Відповідно до вимог Закону України ”Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” , з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради ”Про вартість проїзду в міському пасажирському транспорті”, розроблений управлінням транспорту та зв’язку міської ради.

Проект спрямований на приведення у відповідність розміру тарифів на послуги міського пасажирського транспорту економічно обґрунтованим витратам, враховуючи зростання вартості матеріальних ресурсів, паливно-мастильних матеріалів, розміру мінімальної заробітної плати тощо, є необхідність забезпечення безперебійного випуску на маршрути технічно справного рухомого складу, створення умов для забезпечення конкуренції на ринку пасажирських перевезень на міських маршрутах.

Підставою для розробки проекту є: Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні" від 21 травня 1997 р. №280/97, Закон України "Про транспорт" від 10 листопада 1994 р. №232/94, Закон України "Про міський електричний транспорт" від 29 червня 2004 р. №1914-IV, Закон України "Про автомобільний транспорт" від 5 квітня 2001 р. № 2344-ІІІ.

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється на офіційній веб-сторінці Чернігівської міської ради за електронною адресою: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі "Регуляторна політика".

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються управлінням транспорту та зв’язку міської ради у письмовій формі, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, пр-кт Перемоги, 90, каб. 2 (відповідальна особа - Воронін В. В.).

Начальник управління В. В. Воронін
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному відсвяткували ...

КОМЕНТАРІ