У Львові школярі вивчають дорожню абетку разом із працівниками Державтоінспекції

У Львові школярі вивчають дорожню абетку разом із працівниками Державтоінспекції

12.06.13 13:51 0 847
Вивчати Правила дорожнього руху не лише корисно, але й надзвичайно цікаво, - у цьому переконалися близько сотні львівських школярів. У гості до діток завітали працівники Державтоінспекції разом із казковим героєм – левеням у формі правоохоронця.

На подвір’ї середньої школи №66 зібралися учні початкових класів з усього Франківського району Львова. Під час канікул малим бешкетникам не сидиться дома – вони відвідують літні пришкільні табори, де навчаються багато нового та цікавого.

разом із міліціонерами та казковим левеням школярі ще раз повторили правила безпечної поведінки на дорозі. Діти відповідали на запитання вікторини, малювали на асфальті дорожні знаки та слухали повчальні розповіді правоохоронців про те, що слід робити, аби не потрапити у прикру пригоду на дорозі.

Вартові доріг докладно розказали малечі, як правильно переходити вулицю, як поводитися у транспорті, де можна кататися на велосипеді, а також пояснили, чому в темну пору доби так важливо носити вбрання зі світловідбиваючими елементами.

Після цього дітлахи мали змогу посидіти у патрульному автомобілі ДАІ та попередити у гучномовець усіх водіїв: «Увага! На дорозі – діти!».

Насамкінець зустрічі школярі сфотографувалися на згадку зі правоохоронцями та казковим левеням, а також пообіцяли не бешкетувати на вулиці та сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху!

 

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У МВС нагороджено ...
Наступна новина: "Рома" планує запропонувати ...

КОМЕНТАРІ