Міліціонер з Кіровоградщини - чемпіон Європи з гирьового спорту серед ветеранів

Міліціонер з Кіровоградщини - чемпіон Європи з гирьового спорту серед ветеранів

12.06.13 12:06 0 1003
Загалом шестеро представників Кіровоградської області вибороли на змаганнях 16 медалей. Трьома золотими нагородами поповнив свою скарбничку і майор міліції Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області, майстер спорту СРСР Олег Ютиш.

Чемпіонат Європи з гирьового спорту серед ветеранів відбувся у травні 2013 року в м. Керч (АР Крим). Одночасно з ним були проведені чемпіонат України з гирьового спорту серед ветеранів та п’яті літні Всеукраїнські ігри пам’яті Михайла Баки.

Всього у змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів із 12-ти країн. Новоукраїнський міліціонер змагався у ваговій категорії до 60 кг та показав результат у 140 балів, завоювавши титул чемпіона Європи та України.

А вперше гирьовик випробував свої сили ще у 16-річному віці, взявши участь у Всесоюзних змаганнях. Тоді він посів 4 призове місце у своїй ваговій категорії. Захоплення цим видом спорту Олег Ютиш перейняв від батька – Вілія Миколайовича – майстра спорту СРСР, багаторазового чемпіона і призера чемпіонатів світу серед ветеранів, чемпіона та призера України з гирьового спорту.

У рідному райвідділі Олег Вілійович працює старшим інспектором дозвільної системи сектору охорони громадського порядку міліції громадської безпеки. Колеги вельми пишаються досягненнями свого товариша і для них він є прикладом для наслідування.

За словами самого Олега Ютиша, своєю участю та перемогою у змаганнях він не в останню чергу завдячує і всебічній підтримці керівництва районного відділу міліції, а також обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», які своїм уважним та професійним ставленням до розвитку фізичної культури і спорту роблять великий внесок у підвищення позитивного іміджу органів внутрішніх справ та популяризації здорового образу життя серед населення.

СЗГ УМВС України

В Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Херсонщині затримано ...
Наступна новина: У Боснії відбувся ...

КОМЕНТАРІ