У Донецькому юридичному інституті МВС України відбувся розподіл випускників

У Донецькому юридичному інституті МВС України відбувся розподіл випускників

12.06.13 13:40 0 1500
Понад 300 випускників відомчого вишу з 15 регіонів України отримали призначення на своє перше місце служби в органах внутрішніх справ.

В урочистій обстановці випускникам факультетів підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції, громадської безпеки та експертно-криміналістичних та слідчих підрозділів було оголошено місце подальшої служби.

У роботі комісії з розподілу випускників взяли участь представники підрозділів ГУМВС та УМВС з 15 областей України. Для них було проведено екскурсію інститутом, під час якої вони змогли ознайомитися із навчальною базою інституту: сучасними аудиторіями, бібліотекою, лінгафонними кабінетами, центром психотренінгових технологій, адміністративним полігоном, обладнаним надсучасною технікою для забезпечення навчання курсантів, мультимедійним тиром, спортивною та матеріальною базою інституту.

Загалом розподіл отримали 302 випускники, з них 217 поповнять підрозділи ГУМВС України в Донецькій області. 49 випускників-експертів рекомендовані до вступу в магістратуру Донецького юридичного інституту.

Випускників 2013 року привітав представник керівництва ГУМВС полковник міліції Костянтин Богданов. Він побажав успіхів під час складання державних іспитів та запевнив, що в органах внутрішніх справ чекають на них, на їхні знання, то ж з перших днів вони отримають усебічне сприяння в адаптації до нових умов служби.

Перший проректор інституту полковник міліції Вадим Пашутін висловив впевненість, що випускники вже через кілька тижнів зможуть гідно реалізувати здобуті під час навчання знання та вміння у практичних підрозділах.

Після завершення роботи комісії з розподілу керівники кадрових підрозділів ГУМВС, УМВС областей провели зустрічі з курсантами, які направлялися на навчання комплектуючими підрозділами. Під час зустрічей з курсантами 1-4-их курсів було обговорено питання навчання, проходження практики та стажування, перспективи розподілу в територіальні підрозділи.

Такий формат проведення засідань комісії з персонального розподілу випускників ДЮІ налаштовує усіх її учасників – представників навчального закладу, територіальних підрозділів органів внутрішніх справ та курсантів і випускників, на плідну співпрацю та яскраво демонструє, що навчальний процес у Донецькому юридичному інституті орієнтований на практичну складову з урахуванням сучасних вимог до діяльності ОВС.

Прес-служба Донецького

юридичного інституту
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині громадяни ...
Наступна новина: Віталій Карпюк: Волинь ...

КОМЕНТАРІ