Банкомати ПриватБанку на Рівненщині поставили рекорд: майже 18 000 клієнтів на день

Банкомати ПриватБанку на Рівненщині поставили рекорд: майже 18 000 клієнтів на день

12.06.13 12:24 0 976
У травні Рівненська філія Північно-Західного РУ ПриватБанку встановила новий рекорд обслуговування клієнтів у своїй банкоматній мережі. Як повідомила прес-служба банку, за добу кількість клієнтів, які скористалися послугами банкоматів, перевищила 17,7 тисяч осіб. Всього ж за останній місяць кількість операцій у банкоматній мережі області перевищила 540 тисяч операцій.

- Широка банкоматна мережа в Рівненській області, постійна зростаюча кількість терміналів самообслуговування з простим і зручним меню банківських послуг дозволяють користуватися ними як цілодобовими міні-банками для поповнення телефонів, оплати комунальних послуг, відправки та отримання переказів та інших банківських операцій, - говорить керуючий Рівненською філією Василь Власенко. Можна сказати впевненно, що інноваційність, широкий спектр зручних послуг у ПриватБанку перетворють дані пристрої у цілодобових фінансових помічників не тільки для отримання готівки, а й для вирішення щоденних термінових задач.

За даними банкірів, за останній рік кількість клієнтів в Україні, які поповнювали через банкомати ПриватБанку мобільні телефони, зросло на 72,9%. При цьому, кількість операцій зі зняття готівки за рік зросла на 25%. На частку поповнення мобільних сьогодні припадає 13% всіх операцій, проведених клієнтами через банкомати банку. А кожна десята банкоматна операція проводиться безконтактним способом через QR-код або систему обслуговування "Без карт".

Найактивніше банкоматної мережею ПриватБанку користуються власники платіжних карт банку - щодня через них отримують різні послуги 950 тисяч осіб. Також послугами банкоматів банку щодня користується 49 400 клієнтів інших українських банків і 1,5 тисячі іноземців.

На сьогодні в Рівненській мережі для обслуговування пластикових карт Приватбанку працює 163 банкомати, 176 терміналів самообслуговування.

В Україні ПриватБанк обслуговує понад 22,4 мільйона активних платіжних карт, у тому числі 3,8 млн. зарплатних, 2,6 млн.пенсійних, 12,5 млн. особистих універсальних платіжних карт.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Монако" дає "Реалу" за ...
Наступна новина: Львівщина: «Мистецтво ...

КОМЕНТАРІ