Львівська облдержадміністрація підтримує і сприяє розвитку системних інвесторів в регіоні, – В.Шемчук

Львівська облдержадміністрація підтримує і сприяє розвитку системних інвесторів в регіоні, – В.Шемчук

12.06.13 13:42 0 948
12 червня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся з представниками австрійської групи Prinzhorn Holding.

До складу делегації увійшли уповноважений представник Власника Prinzhorn Holding в Україні та Російській Федерації Денис Бєлковський, директор ТзОВ «Дунапак-Україна» Наталія Гнатюк та комерційний-виконавчий директор ТзОВ «Дунапак-Україна» Геннадій Васьків.

Під час зустрічі сторони обговорили робочі питання щодо будівництва на території Львівської області нового заводу європейського зразка із виробництва гофрокартону. Зазначимо, що дане підприємство в Україні успішно здійснює виробничу діяльність у м. Ходорів  Львівської області та у м. Цюрупинськ Херсонської області.

Як наголосив голова облдержадміністрації Віктор Шемчук, будівництво такого підприємства – це чудова можливість для розвитку регіону, адже новий завод створить близько 300 нових робочих місць із європейською заробітною платою. Окрім того, сума інвестицій Prinzhorn Holding на Львівщину складатиме близько 40 млн. євро.

«Такі системні інвестори, які вже зробили свій бізнес на Україні, мають підтримку потужних західних інвесторів і є лідерами на ринку тих чи інших товарів, звичайно, створюють позитивний імідж області як інвестиційно привабливого регіону»,- зазначив очільник Львівщини.

Віктор Шемчук запевнив представників компанії у сприянні з боку обласної державної адміністрації, а також запропонував з метою здешевлення виробництва ТзОВ «Дунапак-Україна» використовувати альтернативні джерела енергетики.

Довідка:

ТзОВ «ДУНАПАК–УКРАЇНА» – це австрійська компанія, що перебуває у власності Prinzhorn Holding (має повний цикл виробництва гофрокартону та виробів з нього, а також є лідером на ринку Центральної та Східної Європи), що впродовж чотирьох поколінь починаючи з 1853 року, займається виробництвом та переробкою паперу.

Упродовж своєї діяльності підприємство двічі ставало переможцем в обласній номінації “Інвестор року” Всеукраїнського конкурсу на звання “Кращий роботодавець року”, а також було лауреатом ІУ міжнародного конкурсу “Золоті торгові марки-2004”.

Основними країнами-партнерами підприємства є Угорщина, Російська Федерація, Республіка Польща, Австрія, Німеччина.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двох юних мандрівниць ...

КОМЕНТАРІ