У МВС нагороджено переможців відомчої Спартакіади

У МВС нагороджено переможців відомчої Спартакіади

12.06.13 13:46 0 1092
В рамках 22 Спартакіади апарату Міністерства внутрішніх справ 24 та 30 травня поточного року на базі навчального центру внутрішніх військ відбулися чемпіонати з легкоатлетичного кросу та прикладної стрільби серед працівників структурних підрозділів.

До програми змагань з легкої атлетики було включено крос на 1000 метрів для жінок та 3000 метрів – для чоловіків, а також вправи на швидкісну стрільбу.

У легкоатлетичному кросі взяли участь 53 працівники, з них 15 жінок, у прикладній стрільбі – 42 працівники із 22 структурних підрозділів апарату Міністерства.

Суддівськими колегіями визначено переможців та призерів змагань, які отримали заслужені нагороди з рук начальника Департаменту кадрового забезпечення Міністерства генерал-майора міліції Михайла Дивака.

Так, за підсумками чемпіонату апарату Міністерства внутрішніх справ України з легкоатлетичного кросу 3 місце серед жінок посіла Оксана Махініч, інспектор Державного науково-дослідного інституту, 2 місце виборола Жанна Рибалко, старший інспектор Департаменту внутрішньої безпеки, золото дісталось Тетяні Жегловій, головному інспектору управління Головного штабу.

У змаганнях серед чоловіків віком до 35 років місця розподілились наступним чином: 3 сходинку п’єдесталу виборов представник Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Анатолій Возний, 2 місце посів старший інспектор Робочого апарату Укрбюро Інтерполу Володимир Проневич, 1 місце у старшого слідчого Головного слідчого управління Максима Федорова.

За результатами чемпіонату з легкоатлетичного кросу призові місця серед чоловіків віком понад 35 років вибороли: 3 місце – представник Головного управління внутрішніх військ Євген Руденко, 2 місце – старший експерт Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Олег Курбаков, а 1 сходинку п’єдесталу зайняв представник Головного управління внутрішніх військ Анатолій Стрельченко.

У командному заліку змагань з легкоатлетичного кросу нагороджені пам’ятними кубками та дипломами: за 3 місце – Головне слідче управління та Департамент внутрішньої безпеки, за 2 місце – Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, за 1 призове місце – Робочий апарат Укрбюро Інтерполу.

За підсумками чемпіонату апарату Міністерства внутрішніх справ України з прикладної стрільби в особистому заліку нагороджені: 3 місце – головний інспектор Департаменту державної служби охорони Олександр Роїна, 2 місце посів також представник ДДСО Андрій Красновид, і «золото» – у заступника начальника відділу Департаменту кадрового забезпечення Андрія Павлуші.

У командному заліку змагань 3 місце дісталося Головному управлінню внутрішніх військ, 2 місце виборов Департамент кадрового забезпечення та 1 сходинку п’єдесталу посів Департамент державної служби охорони.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Керівники ...
Наступна новина: У Львові школярі вивчають ...

КОМЕНТАРІ