проведено обласні змагання Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки»

проведено обласні змагання Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки»

12.06.13 14:42 0 892
З метою популяризації здорового та безпечного способу життя серед дітей, підвищення рівня їхньої практичної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях відбулися обласні збір-змагання Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки». Змагання пройшли на території пансіонату «Черемош» у місті Вижниця. Організаторами змагань виступили навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Чернівецькій області, координаційна рада обласного управління «Школи безпеки», Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Департамент освіти та науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

11 червня школярі з усіх районів області демонстрували свої вміння у подоланні рятувально-прикладної дистанції. Умовні екстремальні ситуації вимагали від учасників зібраності, знань, швидкої реакції і відповідної фізичної підготовки. Загалом, чимало важких і складних випробувань долали юні рятувальники. При цьому вони виявили професійні навички, фізичну витримку та різноманітні знання з основ безпеки життєдіяльності. Усі ці якості найкраще продемонструвала команда з м. Чернівці, яка і стала переможницею обласного етапу Всеукраїнського громадського руху «Школа безпеки». Друге та трете місце посіли відповідно команди з Путильського та Сторожинецького районів.

Проведення таких заходів є надзвичайно важливим, адже завдяки цьому можна навчити дітей правильно поводитися у випадку надзвичайної події, а також вміти надати першу допомогу тим, хто її потребує.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ