Питанням реформування системи охорони здоров’я на Житомирщині буде присвячена окрема сесія обласної ради

Питанням реформування системи охорони здоров’я на Житомирщині буде присвячена окрема сесія обласної ради

12.06.13 19:36 0 915
12 червня відбулася п’ятнадцята сесія обласної ради шостого скликання, яку провів голова обласної ради Йосип Запаловський. Першим питанням порядку денного сесії був звіт постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів, з яким виступив її голова Михайло Борщівський. В обговоренні звіту взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук, який повідомив, що брав участь у засіданні Комітету з економічних реформ, на якому Президент України Віктор Янукович наголосив на необхідності поширення успішного досвіду модернізації первинної ланки медицини по всій країні.

Очільник області зауважив, що питання охорони здоров’я мають вирішуватися комплексно: „Ми за комплексний підхід, куди входить оздоровлення, відпочинок, праця, боротьба з алкоголізмом, екстрена допомога”.

„Головна увага має приділятися якості лікування, - впевнений Сергій Рижук. - Необхідно підвищувати кваліфікацію медичних працівників, заохочувати студентів медичних навчальних закладів”.

Депутатами було прийнято рішення щодо проведення окремої сесії, присвяченої питанням реформування системи охорони здоров’я на Житомирщині.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті з-під ...

КОМЕНТАРІ