Івано-Франківщина: збірна команда місцевої пожежної охорони Городенківського району стала переможцем обласних змагань з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів МПО області

Івано-Франківщина: збірна команда місцевої пожежної охорони Городенківського району стала переможцем обласних змагань з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів МПО області

12.06.13 19:37 0 1126
12 червня на базі спортивно-оздо­ровчого комплексу імені Героїв-по­же­жних Управління ДСНС в області пройшли обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони області. В змагання прийняло участь 10 команд прикарпат­ських пожежників.

Урочисто відкриваючи обласні зма­гання, начальник Управління ДСНС в області полковник служби ци­вільного захисту Володимир Че­р­­­нецький зазначив, що стійкість, му­­жність, висока професійна майстерність є невід’ємними рисами пожежника-рятувальника. Саме вони першими приходять на допомогу у випадку біди, рятують лю­дські життя від зазіхань стихії. Під Гімн України було урочисто піднято прапор змагань, і ця честь випала минулорічному переможцю – команді МПО села Хриплин Івано-Франківської міської ради.

Безкомпромісна боротьба роз­го­­рнулася вже з перших хвилин змагань і з першого виду – подола­н­­ня стометрової смуги з перешкодами. У цьому виді найвправнішим був учасник місцевої поже­жної команди смт. Печеніжин Коломийського району Тарас Горук. В наступному виді змагань - пожежній естафеті три по сто метрів – найкращий результат показала команда з села Хриплин Івано-Франківської міськради. Бойове розгортання недарма називають видовищним та найскладнішим видом, адже тут все залежить не тільки від майстерності, а й від великої командної волі до перемоги. Саме її продемонструвала збірна команда місцевої пожежної охорони Городенківського району. Саме ця перемога дозволила городенківцям за підсумками змагань здобути перше загальнокомандне місце. Друге призове місце посіла команда місцевої пожежної охорони смт.Печеніжин Коломийського району, а третє – здобула команда МПК села Хриплин Івано-Франківської міськради .

Традиційно змагання завершилися нагородженням. За досягнуті ре­зу­льтати в обласних змаганнях з по­жежно-прикладного спорту серед під­ро­­зділів місцевої пожежної охорони області команди-переможці та їх учасники були нагороджені кубком, гра­мо­та­­ми та ці­н­ними подарунками, які їм вручали начальник Управління ДСНС в області Володимир Че­р­­не­ць­кий та перший заступник начальника УДСНС Ігор Оксентюк. Також були нагороджені найдосвідченіший учасник змагань – Степан Дмитрів з команди МПК смт.Більшівці Галицького району та наймолодший спортсмен – Андрій Остап’юк з МПК с. Виноград Городенківського району.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті з-під ...
Наступна новина: У Польщі зацікавлені ...

КОМЕНТАРІ