Еліта українського автокросу змагатиметься у Чернівцях 15-16 червня

Еліта українського автокросу змагатиметься у Чернівцях 15-16 червня

12.06.13 19:42 0 1135
Уже цими вихідними на чернівчан чекає захопливе видовище – 15-16 червня на Міжнародній трасі «Суперкрос» відбудеться ІІ етап Чемпіонату України з автокросу і Суперкубок 1600 з автокросу на легкових та спеціальних кросових автомобілях «багі» на Кубок міста Чернівців.

Чернівецька траса з року в рік приймає змагання автокросменів і тому цей вид спорту давно посів своє місце в серцях не тільки буковинських глядачів, а й уболівальників з різних куточків України. У змаганнях братимуть участь найкращі гонщики України, в тому числі 15 спортсменів Буковини, які традиційно розраховують на призові місця. Саме в Чернівцях буковинці виступають найбільш вдало, оскільки завжди очікують на підтримку численних вболівальників та отримують її.

Початок змагань у суботу, 15 червня, о 12-30 (від тренувальних заїздів до кваліфікаційних), а урочисте відкриття відбудеться о 10-00 в неділю, 16 червня.

Довідково:

Автокрос залишається дуже популярною спортивно-технічною дисципліною в Україні ще з часів Радянського Союзу. Від 1983 року регулярно проходить багатоетапний Чемпіонат України в різних класах автомобілів. Такою стабільністю не може похвалитися жоден вид автоспорту в Україні, та й багато європейських країн не мають таких досягнень. За 30 років розвитку автокросу на території України було створено багато нових трас, що обладнані за світовими стандартами. Особливою привабливістю серед них вирізняється траса Міжнародного спортивного центру «Суперкрос», що в Чернівцях.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ