Бійці ДСО затримали злодіїв, які вкрали сейф і ноутбук зі спортивного клубу в Києві

Бійці ДСО затримали злодіїв, які вкрали сейф і ноутбук зі спортивного клубу в Києві

12.06.13 22:20 0 1010
В одного з них правоохоронці виявили ключі, на одному з яких була серцевина замка, та рукавички. Разом зі своїм спільником молодик обікрав власне місце роботи.

Тієї ночі на патрулювання виїхала група затримання у складі прапорщика міліції Євгена Затоковенка, сержанта міліції Павла Грищенка та сержанта міліції Олександра Музичка. Близько третьої години ночі патрульні обстежували охоронювані об’єкти у Деснянському районі столиці.

Оминаючи тамтешній торговий центр по вулиці Драйзера, правоохоронці звернули увагу на двох підозрілих осіб, що несли важку коробку, загорнуту цупкою темною тканиною. Первинну підозру викликало саме те, що, не зважаючи на літню пору, молодики були одягнені в надто теплий одяг. Один із них був в зимовій кофтині з капюшоном, а інший в кепці, насунутій по самі очі, щоб його лице було погано видно.

Патрульні вирішили простежити за підозрілими молодиками, об`їхали вулицю і стали так, щоб перекрити їм шлях. На зустріч машині вийшов лише один чоловік і, до того ж, уже без речей.

Міліціонери підійшли до молодика і поцікавились, що трапилось, попросили показати документи. Увагу в таких випадках слід звертати на поведінку особи, що і зробили правоохоронці, а молодик, до слова, не на жарт занервував – його кинуло в піт, він почав плутати слова. Враховуючи підозрілу поведінку затриманого, міліціонери здійснили поверховий огляд затриманого молодика. В кишенях його одягу працівники ДСО виявили ключі, на одному з яких знаходилася виламана серцевина замка, та рукавички.

Чоловік кинувся навтьоки, однак його було затримано в парковій зоні неподалік. Особливого опору при затриманні зловмисник не чинив, лишень голосно доводив, що він, мовляв, ні причому, а на питання, чому він тікав, пояснив, що просто злякався міліції.

Оглянувши маршрут руху затриманого, правоохоронці виявили в кущах неподалік сейф, ноутбук і ще одну пару рукавичок, можливо – викинутих спільником затриманого.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група міліції, правоохоронці почали здійснювати дії по встановленню місця, де було скоєно крадіжку. Згодом з`ясувалося, що чоловік намагався викрасти цей сейф і ноутбук з місця своєї роботи – спортивного клубу в цьому ж районі. Зловмисник пізніше зізнався, що спланував і продумав все заздалегідь у змові зі своїм спільником.

Адміністрація спортклубу дізналась про крадіжку лише тоді, коли до них завітали міліціонери зі звісткою про скоєння крадіжки. Тоді ж власник закладу помітив зникнення сейфу і речей. В кабінеті панував безлад, перевернутими лежали всі шафи і стіл.

Затриманого було доставлено до Деснянського райуправління міліції для подальшого з’ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення. Триває слідство.

УДСО при ГУ МВС України

в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13 червня в ...
Наступна новина: «Укравтодор» ...

КОМЕНТАРІ