Рівненщина: майже 740 мільйонів гривень субвенції із держбюджету надійшло для підтримки жителів області

Рівненщина: майже 740 мільйонів гривень субвенції із держбюджету надійшло для підтримки жителів області

13.06.13 13:50 0 843
Для посилення соціального захисту краян у держскарбниці цьогоріч передбачили 1 мільярд 907 мільйонів гривень, зазначила заступниця голови облдержадміністрації Світлана Сад. За її словами, з початку року людям уже перерахували 738 мільйонів 859 тисяч бюджетних гривень за різними програмами надання пільг, субсидій і держдопомог. Тим часом цьогорічна сума держсубвенції на 118 мільйонів більша, ніж за цей період торік, наголосила Світлана Сад, адже посилення соціального захисту та підтримка малозабезпечених жителів є одним із пріоритетів Президента України Віктора Януковича.

Зокрема, збільшили допомоги родинам, у яких виховують дітей, інвалідів із дитинства, дітей-інвалідів. Їм, а також малозабезпеченим та багатодітним сім’ям уже виплатили майже 625 мільйонів гривень.

Також із держскарбниці фінансують грошові допомоги дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, батькам-вихователям і прийомним батькам за опіку над дітьми у будинках сімейного типу та прийомних сім’ях. Ці категорії громадян одержали з бюджету майже 4 мільйони гривень.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях стартує ...
Наступна новина: Міліція затримала групу ...

КОМЕНТАРІ