Учні професійно-технічних навчальних закладів Львівщини представили область на Всеукраїнському звіті-огляді переможців регіональних фестивалів технічної творчості

Учні професійно-технічних навчальних закладів Львівщини представили область на Всеукраїнському звіті-огляді переможців регіональних фестивалів технічної творчості

13.06.13 14:01 0 891
Нещодавно у Київському палаці дітей та юнацтва відбувся Всеукраїнський звіт-огляд переможців регіональних фестивалів технічної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Як повідомляють організатори, метою проведення заходу є популяризація творчих технічних ідей, підтримка талановитої учнівської молоді, підняття іміджу професійно-технічної освіти, активізація співпраці між педагогами та обмін досвідом.

Зазначимо, що  звіт-огляд відбувся відповідно до Плану заходів Міністерства освіти і науки України з підготовки і проведення в Україні Року дитячої творчості.

Зокрема, на огляді було представлено експозиційні матеріали за такими напрямами: промислове виробництво, транспорт та зв’язок, агропромисловий комплекс і переробка сільськогосподарських продуктів, будівництво та деревообробка, торгівля, сфера послуг, харчова промисловість, художні промисли та народні ремесла, а також інформаційні технології.

Представники Львівщини гідно представили експозицію із виробів, котрі були визнані кращими на обласному фестивалі технічної творчості учнів ПТНЗ, зокрема, у позанавчальній, гуртковій роботі, а також в профорієнтаційній діяльності.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція затримала групу ...
Наступна новина: Міліціонерам знадобилося ...

КОМЕНТАРІ