На Чернігівщині прем’єр-міністр доручив Голові ДСНС посилити підготовку до пропуску паводка

На Чернігівщині прем’єр-міністр доручив Голові ДСНС посилити підготовку до пропуску паводка

13.06.13 14:07 0 864
Прем'єр-міністр України Миколи Азаров доручив Віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу, Голові Держслужби з надзвичайних ситуацій Михайлу Болотських і Голові Держагентства водних ресурсів Василю Сташуку посилити підготовку до пропуску паводка.

«Ми повинні захистити наші населені пункти і господарські об’єкти. Тим більше, що такі рівні води, які очікуються, наші гідроспоруди уже витримували. Але знову таки, треба зміцнити, заготовити матеріали і техніку, профінансувати всі необхідні роботи. Ще два тижні приблизно є. Доручаю Віце-прем’єр-міністру О. Вілкулу, Голові Держслужби з надзвичайних ситуацій М. Болотських і Голові Держагентства водних ресурсів В. Сташуку особисто, з виїздом на місце, контролювати ситуацію».

Відповідне доручення Микола Азаров дав на засіданні Уряду 12 червня. Він також зазначив що можливий прихід з центральноєвропейських країн «великої води» на українську частину р. Дунай, згідно з прогнозами Гідрометцентру, очікується 20-25 червня. За попередніми даними, рівні води підвищаться до 1,80 м.

Прес-служба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кримська команда посіла ...

КОМЕНТАРІ