Ізюмський міськрайсуд Харківської області: Кримінальний дует засуджено за пограбування

Ізюмський міськрайсуд Харківської області: Кримінальний дует засуджено за пограбування

13.06.13 14:13 0 1482
Нещодавно Ізюмський міськрайсуд Харківської області виніс обвинувальний вирок двом мешканцям міста Ізюм, які пограбували чоловіка.

Так, згідно з матеріалами справи, наприкінці лютого поточного року 41-річний чоловік разом зі своєю 39-річною подругою прийшли на місцеве кладовище. Наміри вони мали досить конкретні – почистити кишені випадковій жертві. Біля одного з поховань зловмисники помітили свого односельця. Чоловік підійшов до нього ззаду та схопив за руки, лишивши можливості чинити опір. В цей момент жінка швиденько підбігла до потерпілого та витягла з кармана його куртки мобільний телефон і зарядний пристрій. Так як більше взяти у селянина було нічого, кримінальна парочка вирішила негайно втекти. А щоб пограбований чоловік не почав їх переслідувати, жінка наостанок вдарила його кулаком по обличчю.

В результаті проведення оперативних заходів обидва зловмисники були затримані працівниками міліції «за гарячими слідами».

Обвинувачені чоловік та жінка в судовому засіданні визнали свою вину повністю та дали правдиві свідчення.

Таким чином, суд підтвердив склад злочину, який слідчі кваліфікували за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого). Враховуючи той факт, що дана парочка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, а також стан алкогольного сп’яніння підсудних під час скоєння ними пограбування, підозрювані отримали заслужене покарання - 4 роки позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Греції оголошений ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині – ...

КОМЕНТАРІ