Тернопільські "соколята" взяли участь в обласній спортивно-патріотичній грі

Тернопільські "соколята" взяли участь в обласній спортивно-патріотичній грі

13.06.13 14:57 0 922
На Тернопіллі відбулися обласні змагання дитячо-юнацької спортивно-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Тернопільський район представляла команда-переможець – баворівська школа, яка майже повністю була сформована із активістів районної МГО "Сокіл". Програма змагань передбачала наступні ігрові етапи – "Стройовий впоряд", "Візитка рою", "Рятівник", "Підтягування", "Смуга перешкод", "Теренова гра", "Топографічна підготовка" тощо.

Досвід подібних вишколів та спортивно-патріотичної підготовки соколят допоміг команді показати високі результати. "Отриманні знання та вміння на таборах дозволили нам гідно представити наш район на цих змаганнях серед шкіл області. Нам не вистачило лише трохи для загальної перемоги, але ми обов'язково над цим попрацюємо і вже на наступний рік докладемо всіх зусиль, аби здобути перше місце", – ділиться враженнями голова Тернопільського районного "Соколу" Володимир Петрик.

"Одне із завдань "Соколу" виховати здорову, сильну та кмітливу молодь, – розповів голова Тернопільської обласної МГО "Сокіл" Ігор Бойчук. – Традиційно наші вишколи та змагання включають в себе як фізичні навчання і випробування, так і теоретичні лекції. Хоча ми розуміємо, що нашою державою править антиукраїнська влада. Та про майбутнє непотрібно забувати . Останні вибори до парламенту показали що зміни вже близько. Патріотичні сили набирають все більше підтримки. Тому кожен вишкіл – це шлях до нового патріотично налаштованого покоління українців. І за цією молоддю – майбутнє нашої нації!"

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Із Сирії обстріляли ...
Наступна новина: Кримінальний дует засуджено ...

КОМЕНТАРІ