Правоохоронці вилучили 664 рослини маку

Правоохоронці вилучили 664 рослини маку

13.06.13 15:10 0 864
Працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного з райвідділів міста Донецька у місцевого мешканця вилучено більше 600 рослини маку.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» правоохоронці сектору БНОН Пролетарського райвідділу міста Донецька завітали до одного з місцевих мешканців. На території присадибної ділянки чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 664 рослини маку.

Згодом з’ясувалося, що 42-річний любитель дурману ніде не працює та раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Правоохоронцями сектору БНОН Погребищенського райвідділу, Вінницька область, також виявлено плантацію нарковмісних рослин, але цього разу – коноплі. Працівники міліції завітали до 69-річної пенсіонерки та на її присадибній ділянці виявили 253 кущі конопель.

Дані факти занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2, у першому випадку, та частиною 1 – у другому, статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Винахідливим наркоаграріям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі.

УЗГ МВС України

(за матеріалами УБНОН МВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У США в крадіжці ...

КОМЕНТАРІ