Дільничні інспектори Харкова викрили чоловіка, який виростив 422 кущі коноплі

Дільничні інспектори Харкова викрили чоловіка, який виростив 422 кущі коноплі

13.06.13 15:22 0 836
Плантацію з нарковмісними рослинами 39-чоловік виростив на огороді власного подвір’я, розташованого в приватному секторі міста. За його словами, наркотичну речовину в подальшому він мав намір використати для власних потреб.

На конопляну ділянку міліціонери Комінтернівського райвідділу міста натрапили під час відпрацювання території району. Кущі з наркотичними рослинами були добре сховані від сторонніх очей. З усіх боків палісаднику чоловік дбайливо огородив їх невеличким штахетником. Під час огляду місця події, правоохоронці вилучили на подвір’ї харків’янина 422 кущі конопель, а в самій будівлі знайшли близько 125 грамів висушеної «травки».

Судячи з усього, чоловік намагався і далі займатися вирощуванням наркотичного зілля. Працівники міліції виявили у нього близько 3 кг зерен коноплі, які він спеціально зберігав для посадки.

Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Винахідливому наркоаграрію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Вилучені наркотичні засоби наразі знаходяться на відповідному дослідженні у експертів-криміналістів. За даним фактом працівниками міліції проводиться подальша перевірка.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція затримала групу ...
Наступна новина: УБОЗ затримав аферистів, ...

КОМЕНТАРІ