Проблемні питання слідчих підрозділів обговорили в МВС

Проблемні питання слідчих підрозділів обговорили в МВС

13.06.13 15:35 0 890
Підсумки результатів роботи слідчого апарату за п’ять місяців 2013 року підбили у Міністерстві внутрішніх справ України. Під час наради слідчі розглянули основні проблемні питання, які виникають на практиці.

Відеоселекторна нарада проходила за участю керівництва Головного слідчого управління, перших заступників начальників головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві, Севастополі та на залізницях – начальників слідчих управлінь (відділів).

На початку робочого засідання т.в.о. начальника Головного слідчого управління Олександр Гончаров зазначив, що результати роботи за п’ять місяців свідчать про деякі позитивні зрушення, які сталися в роботі обласних слідчих підрозділів.

- Закінчено розслідування 467 тис. кримінальних проваджень, з них майже 65 тис. направлено до суду, - зазначив Олександр Гончаров.

Більш детально про результати роботи слідчого апарату за п’ять місяців 2013 року, про допущені недоліки та прорахунки, а також заходи щодо їх усунення присутніх поінформував заступник начальника Головного слідчого управління Олег Татаров.

Головне слідче управління МВС постійно приділяє чи не найбільшу увагу виявленню проблемних моментів у роботі слідчих підрозділів на місцях і їхньому усуненню. При цьому результати перевірок для деяких керівників були задовільними, але були й такі, на адресу яких прозвучала конструктивна критика.

Олег Татаров наголосив на необхідності більш активної роботи в опрацювання проблемних моментів, які виникають у практичній діяльності слідчих підрозділів та спільно, у тому числі за допомогою фахівців Генеральної прокуратури України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, пошуку шляхів їх вирішення.

Під час відеоселекторної наради увагу керівників слідчих підрозділів акцентували на стані розслідування злочинів, учинених організованими групами та на інформації про результати розслідування злочинів, пов’язаних з фальсифікацією лікарських засобів та їх обігом.

При підбитті підсумків роботи правоохоронці детально зупинилися на криміногенній ситуації у кожному з регіонів України, розібравши їх та визначивши конкретні методи усунення наявних прорахунків.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: УБОЗ затримав аферистів, ...
Наступна новина: Міністерство внутрішніх ...

КОМЕНТАРІ