Правоохоронці спілкувалися з представниками церкви та отримували спортивні нагороди

Правоохоронці спілкувалися з представниками церкви та отримували спортивні нагороди

13.06.13 15:47 0 984
Під час шньої наради керівного складу структурних підрозділів апарату Міністерства відбулася зустріч правоохоронців із Архієпископом Білоцерківським і Богуславським Августином. Працівникам міліції презентували новий спектр послуг вітчизняної державної фінансової установи «Укрексімбанк», а також, головуючий зібрання – начальник Департаменту кадрового забезпечення правоохоронного відомства Михайло Дивак нагородив переможців і призерів чемпіонатів МВС з легкоатлетичного кросу та прикладної стрільби.

Темою зустрічі з Архієпископом Білоцерківським і Богуславським Августином стало обговорення досвіду співробітництва Української православної церкви з Міністерством внутрішніх справ. Варто зазначити, що Архієпископ Августин очолює Синодальний відділ УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України.

Наступним питанням порядку денного наради була презентація банківських продуктів у рамках запланованого проекту публічного акціонерного товариства «Укрексімбанк», яку провела заступник начальника операційного управління цього товариства Олена Очеретна.

Представник банку розповіла присутнім про те, що «Укрексімбанк» - перший державний банк України, який працює на українському ринку з 1992 року і вже понад два десятиліття забезпечує економічну діяльність держави.

Олена Очеретна ознайомила правоохоронців із повним спектром послуг, які надає банк, зокрема: кредитування, відкриття рахунків, грошові перекази та, звичайно, зарплатні проекти.

Завершуючи нараду Михайло Дивак нагородив переможців та призерів чемпіонатів МВС з легкоатлетичного кросу та прикладної стрільби серед працівників структурних підрозділів апарату.

Такі змагання проводяться з метою масового залучення особового складу до регулярних занять фізичною культурою і спортом, а також сприяють зростанню професійної майстерності працівників.

Змагання проходили 24 та 30 травня поточного року на базі навчального центру внутрішніх військ.

До програми змагань з легкої атлетики було включено крос на 1000 метрів для жінок та 3000 метрів – для чоловіків, а також вправи на швидкісну стрільбу.

У легкоатлетичному кросі взяли участь 53 працівники, з них 15 жінок, у прикладній стрільбі – 42 працівники із 22 структурних підрозділів апарату Міністерства.

Суддівськими колегіями визначено переможців та призерів змагань, які отримали заслужені нагороди з рук начальника Департаменту кадрового забезпечення Міністерства генерал-майора міліції Михайла Дивака.

Так, за підсумками чемпіонату апарату Міністерства внутрішніх справ України з легкоатлетичного кросу 3 місце серед жінок посіла Оксана Махініч, інспектор Державного науково-дослідного інституту, 2 місце виборола Жанна Рибалко, старший інспектор Департаменту внутрішньої безпеки, золото дісталось Тетяні Жегловій, головному інспектору управління Головного штабу.

У змаганнях серед чоловіків віком до 35 років місця розподілились наступним чином: 3 сходинку п’єдесталу виборов представник Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Анатолій Возний, 2 місце посів старший інспектор Робочого апарату Укрбюро Інтерполу Володимир Проневич, 1 місце у старшого слідчого Головного слідчого управління Максима Федорова.

За результатами чемпіонату з легкоатлетичного кросу призові місця серед чоловіків віком понад 35 років вибороли: 3 місце – представник Головного управління внутрішніх військ Євген Руденко, 2 місце – старший експерт Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Олег Курбаков, а 1 сходинку п’єдесталу зайняв представник Головного управління внутрішніх військ Анатолій Стрельченко.

У командному заліку змагань з легкоатлетичного кросу нагороджені пам’ятними кубками та дипломами: за 3 місце – Головне слідче управління та Департамент внутрішньої безпеки, за 2 місце – Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, за 1 призове місце – Робочий апарат Укрбюро Інтерполу.

За підсумками чемпіонату апарату Міністерства внутрішніх справ України з прикладної стрільби в особистому заліку нагороджені: 3 місце – головний інспектор Департаменту державної служби охорони Олександр Роїна, 2 місце посів також представник ДДСО Андрій Красновид, і «золото» – у заступника начальника відділу Департаменту кадрового забезпечення Андрія Павлуші.

У командному заліку змагань 3 місце дісталося Головному управлінню внутрішніх військ, 2 місце виборов Департамент кадрового забезпечення та 1 сходинку п’єдесталу посів Департамент державної служби охорони.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ