У Хмельницькому міліція затримала викрадача людини

У Хмельницькому міліція затримала викрадача людини

13.06.13 16:12 0 1068
Для того, щоб зупинити зловмисника інспекторам ДАІ довелося застосувати табельну вогнепальну зброю.

До Зарічанського відділку міліції глибокої ночі зателефонував водій однієї з служб таксі і повідомив, що на його очах невідомий молодик, поблизу кафе на околиці Хмельницького, насильно посадив в автомобіль без номерних знаків молоду жінку. Остання з усіх сил пручалася, але автомобіль на шаленій швидкості поїхав у напрямку центра міста.

Прикмети підозрілого транспортного засобу та його водія одразу передали усім патрульним і постам ДАІ. За деякий час машину помітив один з екіпажів Державтоінспекції і почав переслідування. Водій іномарки на проблискові маячки, звуки сирени та вимогу працівників міліції зупинитися реагував лише збільшенням швидкості та порушенням усіх можливих правил дорожнього руху.

Зупинити «BMW» за допомогою зброї правоохоронці вирішили у той момент, коли зрозуміли, що зловмисник з пустих вулиць на околиці намагається виїхати у центр міста, де навіть вночі досить жвавий рух. Це могло б призвести до утворення на дорозі численних аварійно-небезпечних ситуацій для інших учасників руху.

Попередження про намір застосувати зброю і навіть попереджувальний постріл угору не справили на правопорушника жодного враження — він лише сильніше натискав на педаль газу, додаючи швидкості. Тоді один з інспекторів ДАІ зробив кілька пострілів по колесах авто, пошкодивши одне з них. Тільки після цього транспортний засіб зупинився.

Водієм виявився 25-річний мешканець обласного центру, до того ж, злісний порушник правил дорожнього руху — молодика лише за минулий рік суд кілька разів притягував до відповідальності за водіння у нетверезому стані та вчинення дорожньо-транспортних пригод. До того ж за останніх п’ять років стосовно водія-втікача складено 32 адміністративних протоколи за різного роду порушення правил дорожнього руху. І цього разу проведена експертиза засвідчила, що чоловік перебував за кермом під впливом наркотиків.

На громадянина в черговий раз склали адміністративний протокол за правопорушення, передбачене ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння). Міру покарання для нього обере суд.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Площа Таксім у Стамбулі ...

КОМЕНТАРІ