Депутати міської ради оглянули стан доріг у Луцьку

Депутати міської ради оглянули стан доріг у Луцьку

13.06.13 08:26 0 1161
Відбулось виїзне засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. У ньому взяли участь депутати міської ради Роман Бондарук, Рустам Дячук, Тарас Бас, Любов Серба, Богдан Шиба та Антон Сосновський.

Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Микола Осіюк розповів депутатам, де були здійснені поточні, капітальні ремонти, реконструкція дорожнього покриття та ремонт дворових територій.

Спочатку депутати оглянули стан дорожнього покриття у Старому місті. Микола Осіюк зауважив, що тут необхідно дослідити підземелля, аби знати, які роботи здійснювати. Розповів, що на цій території де-не-де просідає асфальт, тож ями засипають, бетонують, дотримуючись стилю Старого міста. Опісля оглянули дороги на вулицях Данила Галицького, Гнідавській, Станіславського. Заступник директора департаменту житлово-комунального господарства повідомив, що на вулиці Станіславського протягом 2010-2011 років був здійснений капітальний ремонт дорожнього покриття, тротуарів та здійснено заміну каналізаційних люків. Оглянули обранці громади й оновлений двір на вулиці Грабовського, 9, де нещодавно завершено капітальний ремонт, влаштовано дитячі майданчики та зовнішнє освітлення.

Також оглянули ремонт доріг на вулицях Львівська, Ковельська, Городецька, Заньковецької. До слова, в цьому році здійснено капітальний ремонт останньої вулиці - до Вахтангова, на що витрачено 1, 5 млн грн.

Поінформував Микола Осіюк й про те, що цього року запланований ремонт тротуарів у нашому місті. Зокрема, на проспектах Волі, Перемоги, Відродження та вулиці Конякіна.

Не оминули й ще один оновлений двір на вулиці Кравчука, 26-28.

Також побачили завершені роботи на вулиці Рівненській, перехресті вул. Рівненська-пр. Відродження, пр-ті Волі та хід виконання робіт на вул. Сенаторки Левчанівської, Володимирській, Ковельській, Тополевій.

За словами Миколи Осіюка, за кошти субвенції з державного бюджету цього року заплановано здійснити ремонт 22 дворових територій, виконати капітальний ремонт 10 об’єктів на території м. Луцька та на 38 вулицях провести поточний ремонт з улаштуванням асфальтобетонного та білощебеневого покриття.

За результатами поїздки депутати продовжили обговорення у приміщенні міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Чернігів: За кошти ...
Наступна новина: Звернення депутатів ...

КОМЕНТАРІ