В Луцьку микола Романюк побував на будівництві багатоквартирного житлового будинку на вулиці Задворецькій

В Луцьку микола Романюк побував на будівництві багатоквартирного житлового будинку на вулиці Задворецькій

13.06.13 12:26 0 1170
Міський голова Микола Романюк завітав на будівельний майданчик, де ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» зводить 125-квартирний житловий будинок. Керівником цієї будівельної компанії є член виконавчого комітету Віктор Чорнуха.

Микола Романюк зазначив, що будівництво є основою економіки, адже воно залучає й інші галузі та дає роботу великій кількості людей.

«Я радий, що у місті є така серйозна і потужна будівельна фірма. Віктор Григорович і його колектив чесно та якісно працюють й, не зважаючи на складнощі, здають в експлуатацію будівельні об’єкти» – наголосив він.

Микола Романюк зазначив, що до кризового 2008 року багато дрібненьких фірм бралися за будівництво. Однак, через їхні прорахунки нині у Луцьку є недобудовані об’єкти. Люди, які інвестували туди свої кошти, залишилися і без грошей, і без квартир. Нині міська влада намагається знайти вихід з цієї ситуації, адже ці люди є мешканцями Луцька.

«Кожна людина і сім’я хоче мати свій куточок, своє житло. І ПАТ «Луцьксантехмонтаж» втілює їхні мрії у життя, – каже міський голова. – Я дуже задоволений, що у Луцьку будуються такі сучасні будинки як цей, і хай їх буде побільше. Також хочеться, аби побільше громадян мали можливість придбати житло у таких новобудовах. Тут створені комфортні умови для проживання та відпочинку».

Міський голова зазначив, що ПАТ «Луцьксантехмонтаж» стабільно працює і є одним із найбільших платників податків у місті, за ці кошти вирішуються соціальні проблеми Луцька. Крім того, на підприємстві одна з найбільших заробітних плат – більше 3500 грн. Микола Романюк зауважив, що протягом багатьох років це підприємство підтримує усі починання в місті.

«Я дякую Віктору Григоровучу за постійну допомогу у вирішенні проблем міста. Це приклад соціально відповідального бізнесу», – наголосив він.

Віктор Чорнуха зауважив, що його підприємство стабільно вводить житло в експлуатацію. Ряд об’єктів уже введені в експлуатацію, окремі на завершальному етапі, а деякі тільки розпочали будувати.

За його словами, будинок на вулиці Задворецькій має 10 поверхів і налічує 125 квартир загальною площею близько 9000 метрів квадратних житла. Також на першому поверсі тут будуть облаштовані офісні приміщення. Орієнтовна вартість будівництва становить 45 млн грн. Віктор Чорнуха зазначив, що через особливості ґрунту будівництво на цій ділянці виявилося складним. За його словами, через це собівартість одного квадратного метра становить більше шести тисяч гривень.

Будинок зводиться із застосуванням найсучасніших будівельних технологій, монолітно-каркасного типу з покращеним плануванням. Він є енергозберігаючим. Тут усі квартири мають автономну систему опалення, встановлені сучасні метало-пластикові вікна та лічильники, поліпшена штукатурка стін та бетонна стяжка підлоги. У будинку є 1-7 кімнатні квартири.

У дворі будуть облаштовані дитячі майданчики, зелені зони, парковки для автомобілів. Віктор Чорнуха зазначив, що ввести в експлуатацію будинок планують у ІІІ кварталі цього року.

Він наголосив, що квартири у цьому будинку реалізуються за ціною 7 тисяч гривень за один квадратний метр. Більше половини квартир уже придбали. Віктор Чорнуха зауважив, що придбати житло можна й за державною програмою «Доступне житло».

Потому Віктор Чорнуха показав Миколі Романюку та представникам ЗМІ будівництво. Усі присутні мали можливість оглянути нові квартири, у які через кілька місяців заселяться жителі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У відвідувачів ...
Наступна новина: Микола Романюк: Ігор Палиця ...

КОМЕНТАРІ