На Львівщині Віктор Шемчук прозвітував про 100 днів роботи на посаді голови облдержадміністрації

На Львівщині Віктор Шемчук прозвітував про 100 днів роботи на посаді голови облдержадміністрації

13.06.13 08:05 0 1097
12 червня, відбулась прес-конференція Віктора Шемчука з нагоди 100 днів перебування на посаді голови Львівської облдержадміністрації.

Загалом, під час прес-конференції журналістів цікавили питання соціальної, економічної, культурної та політичної сфери діяльності облдержадміністрації.

Віктор Шемчук відповів на запитання щодо стану доріг області, взаємодії із правоохоронними органами та обласною радою, розвиток інвестиційної привабливості Львівщини, кадрові реформування, підсумки проведеної роботи та наміри на майбутнє.

Також актуальними виявились запитання щодо експлуатації стадіону «Арена-Львів», проведення Євробаскету-2015 та зимових Олімпійських ігор у 2022 році.

Загалом, одним із найвагоміших результатів діяльності облдержадміністрації за 100 днів Віктор Шемчук назвав завершення усіх погоджувальних робіт щодо будівництва перинатального центру у Львові.

«Перинатальний центр у Львові буде, адже вже подано і погоджено в повному обсязі проект будівництва перинатального центру, яке за планом буде завершено в другому кварталі 2014 року», – наголосив В.Шемчук і додав, що будівництво такого центру дає дуже хороший результат, адже йдеться про життя та здоров’я матерів та дітей.

Також він озвучив свої плани щодо подальшої роботи облдержадміністрації, зокрема буде продовжено діяльність щодо створення сприятливого клімату для інвестицій та ведення бізнесу. Окрім цього він наголосив, що триватиме робота й над тим, щоб до кінця цього року профінансувати в повному обсязі усі соціальні і економічні програми, які вже були прийняті, а також популяризувати переваги євроінтеграції над іншими шляхами розвитку області.

Більш детальну інформацію про результати діяльності голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука за 100 днів можна отримати за посиланням: 100 днів роботи на посаді голови Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Білорусі судять ...
Наступна новина: Депутати обласної ради ...

КОМЕНТАРІ