Обговорили питання реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» на Львівщині

Обговорили питання реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» на Львівщині

13.06.13 08:15 0 1055
12 червня департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації спільно з представниками Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» провели робочу нараду щодо реалізації проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту».

Зазначений проект спрямований на створення для споживача адміністративних послуг ефективних механізмів альтернативного доступу до адміністративних послуг за допомогою засобів поштового зв’язку, закріплення прозорості процедури надання та легкості отримання результату адміністративної послуги.

Зазначимо, в рамках налагодженої ефективної співпраці між облдержадміністрацією та Львівською дирекцією УДППЗ «Укрпошта» як пілотний проект вже створено центральний пункт дистанційного надання адміністративних послуг, на базі Поштамту, та у 50 відділеннях міста Львова мешканці можуть отримати адміністративні послуги. Також адміністративні послуги можна отримати у Буському, Пустомитівському, Турківському районах (по 10 відділень) та Дрогобицькому районі (6 відділень).

За посередництвом пошти можна отримати 29 адміністративних послуг.

Поетапно заплановано розширити практику надання адміністративних послуг через поштові відділення всіх міст та районів області.

 Довідка:

Закон України «Про адміністративні послуги» прийнятий Верховною Радою України 6 вересня 2012 року і введений в дію 7 жовтня 2012 р.

Адміністративна послуга – результат здійснення владних повноважень суб’єктом надання адміністративних послуг за заявою фізичної або юридичної особи, спрямований на набуття, зміну чи припинення прав та/або обов’язків такої особи відповідно до закону.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Впровадження сучасних ...
Наступна новина: Віталій Карпюк: Волинь ...

КОМЕНТАРІ