На Львівщині у Червонограді за наполяганням фракції "Свободи" міськрада проголосувала за заслуховування звіту міського голови

На Львівщині у Червонограді за наполяганням фракції "Свободи" міськрада проголосувала за заслуховування звіту міського голови

13.06.13 08:45 0 920
Представники фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Червоноградській міськраді надіслали міському голові Ігорю Чудійовичу та начальнику червоноградської міліції вимогу на сьогоднішній сесії міськради пояснити причини застосування сили і недопуску мешканців міста у приміщення міськради 6 червня 2013 року. Проте сесія міськради знову не відбулася. Про це 12 червня 2013 року повідомив голова фракції ВО "Свобода" у міськраді Богдан Ліщинський.

Як розповів націоналіст, 12 червня сесія не відбулася навіть незважаючи на те, що міський голова, а також фракції Народного Руху, "Фронту Змін", "Нашої України" та депутати від Партії регіонів попередньо погодилися з вимогою депутатів-свободівців про заслуховування відповідних пояснень. Проте потім їхні плани змінилися. "Така незрозуміла позиція міського голови та інших фракцій викликала обурення, адже, представляючи громаду, ми на її вимогу хотіли почути з перших вуст, чим керувалася міліція 6 червня 2013 року та чиї вказівки виконувала, коли до людей застосували силу", – заявив Богдан Ліщинський.

Після гострих дискусій на пропозицію секретаря ради свободівця Павла Пилипчука та свободівця Богдана Ліщинського міський голова зібрав погоджувальну раду, на якій таки було вирішено включити до порядку денного питання про заслуховування інформації міського голови та начальника Червоноградського МВ УМВС України у Львівській області щодо подій 6 червня 2013 року.

Зазначимо, що громадськість Червонограда та фракція ВО "Свобода" у міській раді своїми протестами змусили міського голову пообіцяти громаді міста надати звіт наступного місяця – 21 липня 2013 року.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: А. Садовий: «Ремонтуючи ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ