Петро Гоч вважає неприпустимим використання приміщення Тернопільського драмтеатру для проведення торгівельних заходів

Петро Гоч вважає неприпустимим використання приміщення Тернопільського драмтеатру для проведення торгівельних заходів

13.06.13 12:59 0 947
Заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч вважає неприпустимим використання приміщення Тернопільського обласного академічного театру імені Тараса Шевченка для проведення торгівельних заходів.

Таку думку він висловив, коментуючи ситуацію, яка склалася в зв’язку з проведенням у фойє драмтеатру ярмарки промислових товарів.

«Ми вже звернулися до керівництва облради, у компетенції якої є питання використання майна комунальної установи Тернопільської обласної ради "Тернопільський академічний обласний український драматичний театр ім.Т.Г.Шевченка" з пропозицією вжити заходів для розв’язання ситуації, та недопущення виникнення подібного в майбутньому», - каже заступник голови облдержадміністрації.

На його думку, однією з причин того, що відбувається у театрі є зволікання вищого представницького органу влади області з вирішенням питання призначення керівника драматичного театру.

Водночас обласна державна адміністрація спростовує інформацію окремих інтернет-видань щодо, нібито, причетності посадовців ОДА до організації згаданого ярмарку та просить утриматися від поширення завідомо неправдивих повідомлень, які вводять людей в оману.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ