Житомирські ДАІшники організували цікаве і повчальне дитяче дозвілля у літніх таборах

Житомирські ДАІшники організували цікаве і повчальне дитяче дозвілля у літніх таборах

13.06.13 15:04 0 899
Працівники Управління Державної автомобільної інспекції УМВС України в Житомирській області розпочали програму «Літнє дозвілля з користю для дітей». Щоразу правоохоронці, відвідуючи оздоровчі табори, пропонують дітям тематичні розважально-навчальні ігри, естафети, концерти і просто щире спілкування. Нещодавно вони побували у таборі «Супутник» та санаторії «Лісовий берег», що неподалік м. Житомира.

Півторагодинна програма була цікавою і різноманітною та водночас корисною і повчальною. Вона складалася із профілактичної бесіди, проведеної старшим інспектором УДАІ УМВС України в Житомирській області капітаном міліції Яцкевичем М.М., рухливої гри-естафети «Твій друг – безпечний рух» та концертно-пізнавальної програми, підготовленої командою КВН-ЮІР «Без поважної причини» школи № 16 м. Житомира.

В ігровій формі, весело, завзято та захоплююче пройшла естафета. В обох дитячих закладах в ній взяли участь по 4 команди, сформовані з відпочиваючих старших загонів. В санаторії «Лісовий берег» перемогу отримала команда «Молодь», а в таборі «Супутник» - команда «П’ятачки».

Але справжнє свято знань правил дорожнього руху було влаштовано ЮІРівцями ЗОШ № 16 в концертних залах табору та санаторію. Протягом 45 хвилин діти насолоджувалися щирим запалом юних артистів. Зал вибухував оплесками, які підбадьорювали виступаючих. По завершенню концерту, відпочиваючі з вигуками «Молодці!», стоячи дякували команді КВН-ЮІР «Без поважної причини».

Підсумком зустрічі стало нагородження грамотами всіх учасників та переможців змагань. Свята «Безпечного руху» будуть тривати і надалі. Працівники ДАІ пообіцяли відвідувати місця відпочинку та оздоровлення дітей протягом літа.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ