У відвідувачів розважального закладу міліціонери вилучили наркотики

У відвідувачів розважального закладу міліціонери вилучили наркотики

13.06.13 12:06 0 911
Після отримання інформації про розповсюдження наркотиків в одному із розважальних закладів міста, працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків поспішили на місце події.

Приїхавши до даного закладу, міліціонери застали чотирьох хлопців та одну дівчину, які перебували біля ресторану. Деякі з них знаходились у транспортному засобі. На вигляд це були наркозалежні особи, поведінка яких була підозрілою. Було зрозуміло,що вони чогось очікували. Після того, як двоє з них зайшли до банку, ймовірно з метою проведення розрахунків між собою за отримані наркотики, їх було затримано.

Відтак, в ході проведення огляду транспортного засобу правоохоронці виявили 20 таблеток наркотичної речовини «Субітекс», вартість яких на нарко-ринку можна оцінити в 6 тис грн. Наркотичні засоби були направлені на експертизу.

До вчинення зазначеного злочину підозрюються двоє із п’яти осіб, які і зберігали наркотики. За даним фактом відкрито попереднє кримінальне провадження згідно ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловікам загрожує від 5-ти до 7-ми років ув’язнення. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові проходить ...
Наступна новина: В Луцьку микола Романюк ...

КОМЕНТАРІ