Міліціонерам знадобилося двадцять хвилин, щоб затримати грабіжника

Міліціонерам знадобилося двадцять хвилин, щоб затримати грабіжника

13.06.13 14:07 0 910
На Київщині до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшов виклик від працівників судової міліції спецпідрозділу «Грифон», які повідомили що на одній з вулиць міста Бровари вони затримали юнака, який скоїв напад на жінку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала, що того вечора жінка поверталася додому, коли раптом на неї напав незнайомець та зірвав із шиї золотий ланцюжок. Зупинити негідника розгублена потерпіла не змогла, але віднайшовши у собі сили вона покликала на допомогу. Жінці неабияк пощастило, адже поруч знаходилися працівники міліції. Всього двадцять хвилин знадобилося правоохоронцям, щоб затримати грабіжника. Юнак зізнався у скоєному одразу, повернув крадений ланцюжок та на місці злочину показав, як усе відбулося.

Наразі слідчим відділом Броварського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

За порятунок від вуличного грабіжника з словами вдячності місцева жителька звернулася до працівників міліції: «Я дуже вдячна за порятунок і думаю, як би таких людей було побільше, які не залишаються осторонь людського горя, нам легше жилось би на світі».

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ