Кримська команда посіла перше місце на 8-му Міжнародному зльоті-конкурсі команд ЮІР

Кримська команда посіла перше місце на 8-му Міжнародному зльоті-конкурсі команд ЮІР

13.06.13 14:07 0 1035
У підмосковному місті Одинцово 3 червня відбулося відкриття восьмого Міжнародного зльоту-конкурсу команд ЮІР. Департаментом ДАІ МВС України, за підтримки Управління ДАІ, комітету МВС України в АР Крим та інтернет-мазагину "Капитан" нашу державу на цьому зльоті представила команда «Радар» з міста Джанкой АР Крим.

На урочистому відкритті учасників зльоту привітали: перший віце-прем'єр Росії Ігор Шувалов, губернатор Московської області Андрій Воробйов, а також представники міністерства освіти та МВС Росії.

Начальник ДАІ Росії генерал Віктор Нілов привітав учасників зльоту з 40-річчям юірівського руху.

Після урочистого відкриття на дітей чекав святковий концерт і сеанс космічного зв'язку, під час якого космонавти, які знаходяться на орбітальній станції, також привітали юних помічників ДАІ.

Перед тим, як взяти участь у цих змаганнях, діти з Джанкоя спочатку вибороли це право, посівши перше місце в Республіканському конкурсі команд ЮІР, який проходив з 6 по 8 травня в місті Євпаторія.

Далі їм належало пройти довгі години тренувань та вивчення ПДР, роблячи упор на різницю, як в правилах дорожнього руху, так і в положенні конкурсів ЮІР України та Росії. Результатом цієї роботи стали відмінні оцінки, які учасникам поставили члени журі. На зльоті джанкойці здивували організаторів своїми знаннями і практичними навичками.

Особливо членам журі сподобався виступ команди з України в конкурсі «Агітбригада».

Форма ЮІР Української команди була визнана однією з найкращих на зльоті. Команда мала форму для урочистих заходів та етапів змагань.

За час зльоту діти не тільки показали себе і познайомилися з учасниками команд, які приїхали з різних куточків Росії та країн ближнього зарубіжжя, вони поринули у захоплюючий світ найцікавіших заходів.

Виставка техніки ДАІ від 30-х років до сучасних машин та безпілотних літальних апаратів, відвідування Танкового музею в Кубинці, показові виступи груп вищого пілотажу «Російські витязі» і «Стрижі», оглядова екскурсія по м. Москві з відвідуванням музею Державтоінспекції Центру спеціального призначення БДР МВС стали чудовим подарунком організаторів зльоту.

Нагадаємо, що кримська команда «Радар» з міста Джанкой під керівництвом Андрія Рябікова, Геннадія Іванова та Анжеліки Доніної уже ставала переможцем Міжнародних конкурсів-зльотів юних інспекторів руху в Орлі, Бресті та Бобруйську. І виступ на VIII Міждержавному конкурсі-зльоті не став винятком. Кримська команда, яка представляла Україну, посіла перше місце!

УДАІ ГУМВС України

в АР Крим
Источник: http://kapitan.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: Google заявляє про спробу ...

КОМЕНТАРІ