Чернівчанин допоміг міліції затримати зловмисника

Чернівчанин допоміг міліції затримати зловмисника "на рахунку" якого 7 злочинів

13.06.13 15:07 0 904
Дільничні інспектори Шевченківського райвідділу міліції, Чернівецька область, затримали буковинця, який привласнював мобільні телефони неповнолітніх та обкрадав автомобілі.

До дільничного інспектора міліції звернувся чернівчанин та повідомив, що на одній з вулиць міста побачив особу, яка ймовірно заволоділа мобільним телефоном його сина.

Правоохоронці миттєво відреагували на повідомлення та затримали 27-річного підозрюваного.

У ході перевірки особи затриманого міліціонери встановили, що молодик причетний до заволодіння мобільними телефонами та крадіжок з автомобілів на території Шевченківського району. Наразі з’ясовано, що за плечима зловмисника троє ошуканих неповнолітніх та чотири обкрадених автомобіля.

Затриманий розповів правоохоронцям, що до автомобілів проникав вночі, шляхом пошкодження дверей або розбиття віконного скла. У такий спосіб зловмисник викрав 3 магнітоли, 2 ТВ-монітори, 2 навігатори, фотоапарат, ноутбук та інше майно громадян.

Також з’ясувалося, що молодик має «досвід» у таких справах, він раніше вже притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Наразі за цими фактами відкритті кримінальні провадження, а крадія перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирські ДАІшники ...
Наступна новина: Правоохоронці вилучили 664 ...

КОМЕНТАРІ