На Рівненщині рятувальники провели інструктивну нараду з працівниками територіального центру соціального обслуговування

На Рівненщині рятувальники провели інструктивну нараду з працівниками територіального центру соціального обслуговування

13.06.13 14:48 0 859
12 червня рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели інструктивну нараду з працівниками Володимирецького районного територіального центру соціального обслуговування, щодо проведення ними роз’яснювальної роботи серед населення з питань пожежної безпеки та безпечної життєдіяльності у побуті.

У вступному слові заступник начальника 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини старший лейтенант служби цивільного Андрій Муравинець зупинився на основних причинах виникнення пожеж у побуті, звертаючи увагу присутніх на те, що в районі продовжують мати місце випадки пожеж по причині необережного поводження з вогнем, особливо під час паління у ліжку, нерідко у нетверезому стані. Серед жертв вогню переважна більшість – це громадяни, котрі відносяться до соціально незахищених верств. Тому необхідно максимально посилити профілактично-роз’яснювальну роботу серед мешканців району.

На завершення наради усі учасники від рятувальників отримали тематичні листівки та пам’ятки щодо попередження пожеж у житловому секторі. Присутнім було наголошено, що лише об’єднавши спільні зусилля співробітників Держслужби та соціальних працівників можна буде попередити виникнення пожеж, а головне зберегти життя та здоров’я громадян.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Кошти за ...
Наступна новина: Анатолія Сидоровича Хомича ...

КОМЕНТАРІ