Найбільш резонансні злочини та події на 13.06.2013 р

Найбільш резонансні злочини та події на 13.06.2013 р

13.06.13 11:51 0 927
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 13.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14454 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4615 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 570 дорожньо-транспортних пригод, в яких 6 осіб загинули та 91 травмовано.

У місті Донецьку в результаті проведення слідчих дій затримано 51-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 11 червня у своєму будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв сокирою вбив 31-річну жительку міста Курахового Мар’їнського району Донецької області та заподіяв рубану рану носа 43-річному жителю міста Донецька (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У місті Запоріжжі в результаті проведення слідчих дій затримано 50-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 12 червня на вулиці згаданого міста під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв ножове поранення грудей своїй  32-річній співмешканці (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

У місті Києві до міліції по спецлінії ”102” зателефонував невідомий. Він повідомив, що в приміщенні Деснянського райуправління внутрішніх справ закладено вибухівку. На час проведення обстеження евакуація не проводилася. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Вжитими заходами встановлено, що це безпідставне повідомлення, з хуліганських спонукань, зробив 41-річний киянин (перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

У місті Арцизьку Одеської області на вулиці затримано 33-річного іноземного громадянина, у якого вилучено 25 г марихуани.

У місті Києві відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно посадовця  страхової компанії. Він вимагав та отримав 6 тис. грн. неправомірної вигоди від жителя міста Києва, за сприяння у виплаті йому страхової компенсації.

На Запоріжжі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно працівника однієї з міськрад області. Він вимагав та отримав 3,2 тис. грн. неправомірної вигоди від жителя міста Бердянська,  за непритягнення його до адміністративної відповідальності за виявлені порушення в функціонуванні розважального атракціону.

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.uа

www.mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Ватикані є ...

КОМЕНТАРІ