В Луцьку тривають роботи з благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка

В Луцьку тривають роботи з благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка

13.06.13 13:39 0 1366
Роботи із розчистки прибережної зони Сапалаївки здійснюють 15 організацій, зокрема, це працівники управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, ДП ЛРЗ «Мотор», ПАТ «Енко», КП «Луцькспецкомунтранс» та інші. Вони запланували прибрати сухостійні дерева та вивезти їх, прибрати сміття.

Робітники розчищають русло річки, з якого виймають на беріг різний мотлох. Зокрема, це й автомобільні шини, пляшки, цегла, дошки, поліетиленові кульки тощо. «Культура поведінки окремих людей потребує покращення», - коментує ситуацію радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Також працівники ріжуть і вивозять дерева від Волинської обласної санстанції, які повалило після дощів, викошують траву.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Микола Романюк провів виїзну нараду щодо продовження робіт благоустрою прибережної зони річки Сапалаївка в районі торгового центру «Сіті-Парк».

Раніше тут були суцільні чагарники і сміттєзвалище. За останні півроку ця територія значно змінилася. Облаштовані сходи, прибережну зону, проведено озеленення та благоустрій території тощо.

Під час виїзної наради було обговорено, які роботи необхідно виконати до Дня Незалежності.

Зокрема, до 25 червня мають бути завершені роботи з укріплення русла річки Сапалаївки у зоні відпочинку, облаштувати схили та засіяти траву. Також будуть встановленні будиночки для птахів на пеньках.

Крім того, до 15 липня планують завершити земляні роботи, обладнати спортивний майданчик та встановити відповідний інвентар, вкласти бруківку.

Встановлять у районі «Сіті Парку» й новий міст через річку Сапалаївка – «Міст кохання». Це буде гарна й сучасна споруда, де молоді пари зможуть вішати замки в знак міцності свого кохання. Тут буде зроблене й сучасне освітлення.

До Дня Незалежності буде облаштовано вело- та роледоріжки, встановлять лавочки, зроблять освітлення.

Тут буде чудове місце для відпочинку та проведення дозвілля. Незабаром молоді люди зможуть кататися на велосипедах, роликах, скейтах. Сюди зможуть приходити мешканці всього міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Владна партія Туреччини ...
Наступна новина: На Житомирщині у місті ...

КОМЕНТАРІ