На Івано-Франківщині відзначено кращих просвітян Тлумацького району

На Івано-Франківщині відзначено кращих просвітян Тлумацького району

13.06.13 13:43 0 888
У середу, 12 червня, у районному Народному домі відбулася звітно-виборна конференція Тлумацького районного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка. Під час заходу голова районної громадської організації Галина Дзьоба прозвітувала перед присутніми про роботу об’єднання громадян за період 2006-2012 рр.

Опісля голова районної ради Михайло Вишневський та заступник голови райдержадміністрації Олександра Чаплінська привітали просвітян району та за активну участь в культурно-просвітницькій діяльності нагородили Грамотами кращих їх представників. Чимало активних членів «Просвіти» було відзначено Грамотами обласної та районної організацій.

Також головою районного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка знову було обрано Галину Дзьобу, а її заступниками Ігоря Деньковича, керуючого справами районної ради та Наталію Мандар, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації.

Окрім того, було підбито підсумки виставки газет просвітян району, приуроченої до 800-річчя м. Тлумача та 200-річчя з дня народження Т. Шевченка.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті з метою ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ