У Луцькій міській клінічній лікарні відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

У Луцькій міській клінічній лікарні відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

13.06.13 19:23 0 974
Привітати з професійним святом працівників закладу завітали міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель.

Микола Романюк наголосив, що радий можливості зустрітися з колективом лікарні, щоб привітати з Днем медичного працівника. «Хочу подякувати вам за працю, що завдяки вам лучани мають можливість бути здоровими. За те, що ви використовуєте нові й прогресивні технології», – зазначив він.

«Щороку у лікувальній установі перебуває більше 40 тисяч осіб. Усі вони проходять через ваше серце і душу, – каже Микола Ярославович. - Тож влада всіляко допомагатиме вирішенню нагальних проблем лікувальної установи».

Міський голова побажав медичним працівникам здоров’я, щастя, удачі, подякував за милосердя та вручив колективу Луцької міської клінічної лікарні вітальний адрес.

У свою чергу, головний лікар Лариса Духневич подякувала за розуміння та постійну підтримку з боку влади. За її словами, завдяки міському голові та міській раді нині добудовується приміщення під ангіограф. Проводиться діагностика на сучасному томографі. Медичний персонал застосовує сучасні та передові методики лікування хворих.

Подякував за роботу колективу Луцької міської клінічної лікарні й начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель. Він привітав усіх з наступаючим святом та побажав міцного здоров’я.

Привітав зі святом працівників міської лікарні й батько народного депутата України, керівника благодійного фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палиці - Петро Палиця.

Потому присутні переглянули святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ