Волинська область: рятувальники навчили дітей правил безпеки та надання першої медичної допомоги

Волинська область: рятувальники навчили дітей правил безпеки та надання першої медичної допомоги

13.06.13 19:30 0 1047
12 червня в актовому залі Маяківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів – лінгвістичний ліцей» рятувальники, представники Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства спільно з волонтерами провели для дітей цікавий захід «Безпека у житті».

Вихованцям школи-інтернату працівники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області прочитали навчальну лекцію «Правила безпеки влітку», розповіли як поводитись у разі виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій, особливу увагу звернули на безпеку під час літнього відпочинку.

Навчання молоді практичним навичкам проведення реанімаційних заходів із рятування життя непритомної людини провели на спеціальному комп’ютеризованому манекені. Загалом близько двісті дітей успішно виконали комплекс дій «штучне дихання та непрямий масаж серця».

Також школярам продемонстрували відеоролики соціального спрямування «Відповідальність рятує життя», навчальні фільми «Небезпечні знахідки», «Рятівники» та роздали листівки з правилами безпеки на воді, правилами пожежної безпеки в дома, порядком дій при пожежі, правилами поведінки у лісі.

Такі заходи будуть проводитися і надалі для усвідомлення підростаючого покоління в необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ