Житомирщина: у 2013 в області видано 41 санаторно-курортну путівку воїнам-інтернаціоналістам

Житомирщина: у 2013 в області видано 41 санаторно-курортну путівку воїнам-інтернаціоналістам

14.06.13 08:05 0 841
Районними та міськими управліннями праці та соціального захисту населення упродовж поточного року закуплено за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 181 санаторно-курортну путівку для оздоровлення ветеранів війни в санаторіях «Дениші», «Червона калина» та «Лісова казка». В тому числі станом на 01.06.2013 р. видано 8 путівок воїнам-інтернаціоналістам (6 – інваліди афганської війни, 2 – учасники бойових дій в Афганістані).

Крім того, органами праці та соціального захисту населення відповідно до чинного законодавства здійснюється забезпечення ветеранів війни та осіб, на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» санаторно-курортними путівками в підвідомчі санаторії Міністерства соціальної політики України: «Перемога» м. Київ, «Салют» м. Одеса, «Слава» м. Миргород, «Батьківщина» м. Трускавець, «Ветеран» м. Алушта.

«За п’ять місяців поточного року до санаторіїв в інших регіонах видано 41 путівку воїнам-інтернаціоналістам, в тому числі 16 інвалідам афганської війни та 25 учасникам бойових дій в Афганістані», - зазначила директор департаменту праці та соціального захисту облдержадміністрації Галина Корінна під час зустрічі керівництва області з активістами Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни.

Довідково: оздоровлення ветеранів війни, в тому числі і учасників бойових дій в Афганістані, здійснюються відповідно до Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян органами праці та соціального захисту населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 року №187.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Державна ...
Наступна новина: Борис Клімчук: Ініціативи ...

КОМЕНТАРІ