На Прикарпатті завершується другий тур щорічного всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

На Прикарпатті завершується другий тур щорічного всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

14.06.13 08:25 0 894
Протягом 13-14 червня вІвано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводитьсятретій, завершальний етап другого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» в Івано-Франківській області серед працівників місцевих державних адміністрацій – публічні виступи учасників з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.

У конкурсі змагаються державні службовці – працівники обласної та районних державних адміністрацій у двох номінаціях: «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст». Переможці другого туру у відповідних номінаціях представлятимуть область на третьому загальнодержавному турі Конкурсу у другому півріччі цього року.

Довідково

Конкурс проводиться на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19вересня 2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»щороку в усіх регіонах України у три тури за таким графіком:

– перший тур – березень – квітень,

– другий тур – травень – червень,

– третій тур – вересень – жовтень.

До участі у конкурсі в Івано-Франківській області рішенням організаційного комітету допущено 44 учасники – переможці першого туру Конкурсу: 16 працівників обласної та 28 працівників районних державних адміністрацій.

Конкурсні випробування в області проводяться протягом 10-14 червня 2013 року у три етапи:

перший етап – співбесіда з питань державного управління;

другий етап – виконання практичних завдань і тестів з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця;

третій етап – публічні виступи учасників з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.

Протягом 10-11 червня завершено проведення першого етапу, а 12 червня –другого етапу конкурсних змагань.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: на території ...

КОМЕНТАРІ