На Львівщині з нагоди Дня медичного працівника відбулась Архиєрейська Божественна Літургія

На Львівщині з нагоди Дня медичного працівника відбулась Архиєрейська Божественна Літургія

14.06.13 13:00 0 841
12 червня з нагоди Дня медичного працівника у Архикатедральному Соборі святого Юра відбулась Архиєрейська Божественна Літургія за участю Архиєпископа і Митрополита Львівського владики Ігоря.

У спільній молитві взяли участь представники медичних закладів, духовенство собору, випускники першої сертифікованої програми Українського Католицького університету «На службі охорони життя».

«Нехай Ваші душі завжди будуть чисті, а тіла променіють здоров’ям», – побажав владика Ігор під час спільної молитви за медичну громаду Львівщини і наголосив на відповідальності медиків за збереження людського життя.

Також владика закликав працівників галузі до сумлінного виконання своїх обов’язків, а кращих медиків Львова та області відзначив подяками.

Додатково зазначимо, що три роки тому було підписано угоду про співпрацю між Курією Львівської архиєпархії УГКЦ, Департаментом охорони здоров’я та Львівською міською організацією професійної спілки працівників охорони здоров’я. Тим самим духовенство області надає підтримку працівникам і пацієнтам закладів охорони здоров’я.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Сьогодні ...
Наступна новина: За рік площа ріллі в ...

КОМЕНТАРІ