На Львівщині для підприємств агропромислового комплексу передбачені відшкодування із державного бюджету

На Львівщині для підприємств агропромислового комплексу передбачені відшкодування із державного бюджету

14.06.13 10:02 0 1017
13 червня на засіданні Кабінету Міністрів України ухвалено постанову, яка передбачає внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткового  відшкодування суб’єктам господарювання вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів та підприємств з виробництва комбікормів.

Зокрема, постанова передбачає скорочення переліку документів, які суб’єкти господарювання подають регіональним комісіям, передачу права виїжджати на об’єкти конкурсним комісіям у регіонах  та надання можливості здійснити часткове відшкодування вартості об’єктів, введених у дію у 2013 році.

Для прийняття участі в конкурсі об’єкти господарської діяльності повинні подати документи комісіям, створеним у регіонах, з 1 липня 2013 року, чи в наступному кварталі до 1 жовтня, або до 1 грудня поточного року.

Як повідомляють в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, ухвалення цього проекту сприятиме поліпшенню фінансово-економічного стану сільськогосподарських товаровиробників внаслідок надання їм державної підтримки та залучення інвестицій у цей сектор агропромислового виробництва.

Нагадаємо, що у 2013 році для часткового відшкодування суб’єктам господарювання вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів та підприємств з виробництва комбікормів передбачено 227,6 мільйона гривень. За 3 місяці 2013 року вже побудовано 5 нових та реконструйовано 25 існуючих тваринницьких ферм та комплексів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк презентовано на ...

КОМЕНТАРІ