На Львівщині відбудуться всесвітньо відомі перегони «Пекін-Париж» та фестиваль класичних автомобілів «Леополіс Гран Прі»

На Львівщині відбудуться всесвітньо відомі перегони «Пекін-Париж» та фестиваль класичних автомобілів «Леополіс Гран Прі»

14.06.13 00:03 0 917
13 червня, у Львівській ОДА під головуванням голови облдержадміністрації Віктора Шемчука відбулась нарада щодо проведення Міжнародного автомобільного ралі на ретро-автомобілях «Пекін-Париж» (22-23 червня 2013 року) та Міжнародного фестивалю класичних (старожитніх) автомобілів «Леополіс Гран Прі» (20-23 червня 2013 року).

На нараді було розглянуто питання щодо забезпечення проїзду та можливого супроводу під час проведення згаданих міжнародних змагань, організації безпеки їх учасників та глядачів. Окрім цього, обговорено маршрути і схеми руху автомобільними дорогами області та вулицями міста Львів, а також місця для урочистої зустрічі та привітань учасників цих заходів.

Голова Львівської ОДА наголосив, що населення області, а саме Самбірського, Турківського,  Городоцького, Золочівського, Бродівського, Старосамбірського, Жовківського, Пустомитівського районів та міста Львова, повинно бути проінформовано про те, що на території регіону відбуватимуться такі автомобільні змагання. «В усіх районах, крізь які рухатимуться учасники міжнародних змагань, повинна бути організована відповідна інформаційна акція, розміщені інформаційні плакати та бігборди. Люди мають знати та орієнтувались, коли і де відбуватимуться ці міжнародні заходи, адже їх проведення може стати справді цікавою подією, святом не лише для Львова, але й для районів області», – сказав В.Шемчук.

Зазначимо також, що за інформацією організаторів змагань, у зв’язку з проходженням автомобілів-учасників «Леополіс Гран Прі» територією міста Львів, 22 червня з 11.00 до 18.00 год. планується перекриття руху по вул.Вітовського, пл.І.Франка, вул.Стрийська, вул.Гвардійська.

Керівник області також звернувся до присутніх представників прикордонної та митної служб із проханням сприяти безперешкодному перетину державного кордону України та митного оформлення екіпажам машин, що братимуть участь у перегонах «Пекін-Париж» та фестивалі «Леополіс Гран Прі». «Сплануйте свою роботу таким чином, щоб максимально швидко пропустити учасників змагань через кордон. Наше завдання – це якісне проведення цих заходів для того, щоб учасники запам’ятали, як було цікаво на Львівщині, а не те, скільки було проблем під час руху», – резюмував Віктор Шемчук.

Очільник Львівщини також звернув увагу присутніх, що 22 червня в Україні відзначається День скорботи і пам’яті жертв війни, тому на території області та місті Львові цього дня не повинно бути жодних святкувань та урочистостей.

Детальніше з інформацією щодо маршрутів руху, історії, учасників та програми цих міжнародних змагань можна ознайомитись на офіційних сайтах:

Міжнародне автомобільне ралі на ретро-автомобілях «Пекін-Париж» (22-23 червня 2013 року) – сайт організаторів www.endurorally.com/pages/5th-peking-to-paris-rally-2013. Новини ралі «Пекін-Париж» під час проїзду територією України будуть висвітлюватися он-лайн на веб-сторінці FAU в Інтернеті за адресою: www.fau.ua.

Контактний тел. (067) 9001111 – голова Комітету Історичних автомобілів ФАУ Євгеній КРАВС.

Схеми руху «Пекін-Париж» (натисніть для завантаження).

Міжнародний фестиваль класичних (старожитніх) автомобілів «Леополіс Гран Прі» (20-23 червня 2013 року) – сайт організаторів http://www.leopolis-grand-prix.com/ua.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські школярі – ...
Наступна новина: Тернопільщина представила ...

КОМЕНТАРІ